Arany Nárcisz

Szépészeti egészség

A kéz és lábápolás nem luxus, az egészséges életmód parancsa. A kezeket szépnek látja, ha tiszták és ápoltak. A kezek elárulják féltett titkainkat, egyéniségünket, félelmünket, idegességünket, vágyunkat. A paraffinos kezeléssel kezét és lábát is finommá, bársonyossá varázsolhatjuk.

manikűr

Nem csak a szemünkből lehet olvasni, hanem a kezünkből(ről) is.

Japán manikűr

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.

A Japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

Pedikür: Férfiaknak is!

A láb diagnosztizálása, tyúkszemek - bőrkeménykedések eltávolítása. Körmök formálása és végül krémmel való kényeztetés!!A szolgáltatás díja:

Kéz vagy láb masszázs5000 Ft (30 perc)
Kéz vagy láb parafinos kezelés4500 Ft (30 perc)
Manikűr3000 Ft
Japán manikűr méhviasszal4000 Ft
Lakkozás1000 Ft
Pedikűr6000 Ft
Gyógyedikűr (bőrkeményedés, benőtt köröm,
tyúkszem, körömgomba)
6000 FtInfra szauna

infraszauna infraszauna

Az infra sugárzás - akár a Napé - szinte veszteség nélkül hatol át a levegőn, de a mikrohullámú sütőkhöz hasonlóan minden útjába kerülő szilárd tárgyat felmelegít, így az emberi testet is. Az infraszauna hője nem csupán a bőrfelületet éri, hanem annál mélyebbre hatolva növeli a vérkeringést, hogy a vér ezt a keletkezet hőt elszállítsa, ennek következtében segít a véredények kitágulásában és elősegíti a lágy szövetek és izmok gyógyulását. Ez azért következik be, mivel a megnövekedett vérkeringés elszállítja a szövetek által termelt salakanyagokat és a káros méreganyagokat, valamint friss oxigénhez juttatja azokat, ezzel elősegítve felépülésüket.

Fájdalmak gyötrik? Fáradékony? Súlyfelesleg? Stressz?

 

Az infra szauna előnyei:
  • - erősíti az immunrendszert
  • - fájdalom csillapító hatású
  • - celluit megszüntetése
  • - eltávolítja a mérgeket és salakanyagokat
  • - csökkenti a stresszt és fáradékonyságot
  • - isiász-hátfájás-fejfájás esetén
  • - enyhe reumás ízületi gyulladás esetén


A szolgáltatás díja:

1 személy3200 Ft (45 perc)
2 személy5400 Ft (45 perc)--------------