Arany Nárcisz

Bemutatkozom: Hodos Katalin


humanisztikus pszichológia
  • Arany Nárcisz Szépség és egészség sziget – Tulajdonos
  • Fengh Shui szakértő
  • Masszőz
  • Ezoterikus tanácsadó
  • Lelki tréner

Köszöntelek Téged Kedves Olvasó!

Hodos Katalin vagyok, Székesfehérváron lakom, itt van egy Szépség és egészség szigetem, ahol dolgozom. Ápolónőként kezdtem pályafutásom, majd úgy tizenöt éve, elkezdtem foglalkozni az Ezotériával, ezen belül a Hatha Jógával, a Taoizmussal és a Tantrával. A keleti filozófia tanulmányaimnak köszönhetően, lettem sokkal érettem, nyitottabb az ÉLETRE. Megtanultam, hogy saját magában az emberben rejlik az ERŐ, ha elszeretnék érni valamit, erősen hinni, és tenni kell érte.


53 évesen döntöttem el, hogy most jön az ÖNMEGVALÓSÍTÁS. Voltam anya, feleség, a gyermekeim felnőttek és most Én következem. Ez időn találtam rá a Mondecaste Modellügynökségre, melynek tréningjét sikeresen elvégeztem. Voltam már több filmforgatáson, fotózáson, mutattam be ruha kollekciókat és a tulajdonosnő felkérésére 2012-től már oktatom is a modellszakma iránt érdeklődőket. A saját szalonomban a vendégeim nagy megelégedésére, a keleti filozófiára épülve, végzek különböző masszázsokat például indiai fej, talp reflex, hát és endorfin masszázs.


A „Segítő Kapcsolat”-ra azok a vendégek jelentkeznek, akik nem biztosak Önmagukban, nem tudják, hogy jó úton járnak-e, elveszettnek érzik magukat. Büszke vagyok rá, hogy vendégeim ajánlás révén, szájhagyomány útján keresnek fel engem.

Mottóm: Mondd meg, mi fáj! Elárulom, mi van a lelkedben!

Testi, lelki, szellemi egységként „egészként” harmonikusan funkcionálunk. A hármas egység csúcsán gondolatvilágunk áll amely, mint egy „irányító központ”, hatással van az érzelmeinkre.

--------------